…
 • Date
  23.08.2017

 • Event start
  17:00

 • Admission
  Free

 • Location
  The Gallery

Vi ønsker skape et miljø hvor alle som er interessert i hvordan man kan kombinere og bruke jus og teknologi for å endre advokatbransjen, og vår tilgang til og bruk av jus generelt. Teknologier som automatisering, maskinlæring, kunstig intelligens, smarte kontrakter og block chain vil være sentrale i denne utviklingen. 

På vår første meetup møter du andre legal tech interesserte, får høre status om legal tech i Norge i dag og hvor vi er på vei. Meld deg på ved å bruke meetup linken her: https://www.meetup.com/Oslo-Legal-Tech/events/240398640/ . Wiersholm sponser eventet med pizza og øl - så meld dere på via linken så vi kan beregne antall.

Vi er Lawbotics - en tidligfase startup med store ambisjoner hvor vi utvikler teknologi som både kan brukes av bedrifter og av advokater. Akkurat nå jobber vi med å gjøre det enklere for gründere og andre små og mellomstore bedrifter å løse sine juridiske utfordringer via en online plattform – www.lawbotics.io. Her skal de kunne løse de juridiske utfordringene de normalt har behov for, uten å betale skyhøye honorarer til advokater. I dag er vårt første pilotprodukt ferdig, som tilbyr en automatisert utforming av aksjonæravtaler.

Lawbotics er et av de aller første selskapene i Norge som satser på legal tech. Lawbotics ble stiftet av en ambisiøs og erfaren forretningsadvokat, som ønsket å koble sin erfaring med moderne teknologi for å gjøre hverdagen til små og mellomstore bedrifter enklere og mer risikofri sett fra et juridisk perspektiv. Lawbotics består i tillegg av en data scientist hekta på maskinlæring, AI og block chain, og en nyutdannet jurist med lidenskap for kombinasjonen teknologi og juss. Vi gleder oss til å diskutere legal tech og bli kjent med dere!